Напрежение в пленарната зала. Правилникът отново скара депутатите от ПП-ДБ и Възраждане“.

...
Напрежение в пленарната зала. Правилникът отново скара депутатите от ПП-ДБ и Възраждане“.
Коментари Харесай

Нов уникален цирк в парламента! Депутати забременяват

Напрежение в пленарната зала. Правилникът още веднъж скара депутатите от ПП-ДБ и „ Възраждане “. След остри реплики се стигна до спиране на съвещанието, с цел да се успокоят пристрастеностите.

Повод за напрежението бе предложение на „ Възраждане “ депутатите да имат освен трудов, само че и застрахователен стаж, както и да имат безвъзмезден достъп до библиотеки и читални.
-->
„ Предложението на Петър Петров от „ Възраждане “, с което явно неговата депутатска заплата не му стига и той желае да се добави с изключение на трудов и осигурителния стаж, тъй че той като човек, който упражнява свободна специалност, да получава още по-голямо заплащане.

Смятам, че има спор на ползи. Освен че не му стига на господин Петров, че получава огромна заплата, желае да я усили, само че желае и Народното събрание да му заплаща безвъзмезден достъп до библиотеката. Браво, господин Петров! “, съобщи Искрен Митов от „ Продължаваме промяната “ (ПП).

Имам такава карта и си я заплащам самичък, само че въпреки всичко, защото желая народните представители да се допрян до това книжно благосъстояние, изключително в архивите, което смятам, че може да ви бъде потребно, по тази причина съм направил и това техническо предложение за свободен достъп “, разясни на собствен ред Петър Петров.

„ Нямате никакво право да дискриминирате хората и да ги карате да се дефинират по какъвто и да било сексуален симптом. Това, че съгласно вас мъже не би трябвало да се обезпечават за майчинство и за бременност, не значи, че преждеговорещият не прави опити за забременяване и би трябвало да се обезпечава.

Тези хора могат да вършат такива опити, би трябвало да се обезпечават, тъй като не се знае дали в последна сметка няма да има резултат “, съобщи от трибуната Цончо Ганев от „ Възраждане “, представен от bTV.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР